about_img

FIBRO METALS – fibre metalice pentru armarea betonului

FIBRELE METALICE FIBRO METALS INSEAMNA REZULTATUL A 10 DE ANI DE IDEI INOVATOARE, EXPERIENTA INTERNATIONALA
SI PROFESIONALISM.

Suntem o companie cu capital majoritar privat cu peste 10 de ani de experienta si reusite. O demonstram prin portofoliul larg de clienti diversi, in functie de profilul si proiectul la care fibra noastra isi aduce aportul semnificativ.

Colaboram cu companii de pe intreg globul care de-a lungul anilor au ramas partenerii nostri fideli in industria constructoare.
Suntem o echipa mare si solida. Linia noastra de productie, certificarile obtinute, rezultatele favorabile si clientii multumiti ne recomanda
profesionalismul.

EXCELENTA este motto-ul nostru!

Si ramane motto pe care il utilizam in activitatea de zi cu zi, pana la cel mai mic detaliu.

Mai exact, fibrele metalice produse de noi reprezinta rezultatul a 30 de ani de idei inovatoare in domeniu, experienta internationala si profesionalism in relatia pe care am creat-o cu clientii si cu partenerii nostri.

Excelenta este pilonul de baza pe care construim relatia cu clientii prin acordarea suportului specializat. Raspundem proiectelor diverse, provocarilor pe care clientii ni le lanseaza, in oricare dintre profilurile din industria constructoare. Ne bazam pe cu o platforma de productie performanta care raspunde cererilor clientilor si pietei materialelor de constructii aflata intr-o continua transformare.

CULTURA CALITATII

Managementul calitatii promovat de Fibro Metals este fundamentat pe o experienta tehnica indelungata in cadrul industriei producatoare de
fibre metalice si functioneaza  performant avand la baza urmatoarele principii:

  • PROFESIONALISM – principiu care asigura satisfacţia şi încrederea clientilor şi furnizorilor noştri în produsul şi activitatea desfăşurată;
  • Flexibilitate în comunicare şi idei – principiu care asigura implementarea de succes a unor idei inovatoare cu privire la produsele noastre şi la utilajele de producţie;
  • Responsabilitate şi promptitudine -principiile care ne guvernează activitatea şi caracterizează echipa Fibro Metals in lucrul de zi cu zi!

Compania dispune de o hală de producţie modernă, la Constanta, punctul de plecare al fibrelor noastre atat pe plan local, cat si catre clientii nostrii externi.

In toate proiectele pe care le derulam, telul nostru este sa ramanem un partener fiabil si de incredere!