foto_fibre_cuCiocuri

Fibrele metalice pentru armarea dispersa a betonului sunt fabricate din sarma din otel trasa la rece, cu un continut scazut de carbon.
In functie de cerintele specifice ale proiectului dumneavoastra, distingem:

Cu toate ca unul dintre domeniile principale de utilizare a fibrei metalice este la constructia pardoselilor, aceasta este folosita in multe alte proiecte de constructie, de la consolidare – a stalpilor structurali, a versantilor, a tunelurilor, la constructia pistelor de avion sau confectionarea elementelor prefabricate. Design-ul fibrelor, un factor important!

Lungimea si geometria in general a fibrelor metalice folosite pentru armarea betonului indica si asigura o performanta crescuta a betonului in cazul micro-fisurilor si chiar dupa aparitia acestora. Aspectul fibrelor influenteaza semnificativ potentialul de flexibilitate (eliminarea plasei sudate), de amortizare a vibratiilor si de rezistenta la solicitare dinamica a betonului turnat.

Fibrele metalice cu ciocuri au fost create pentru a spori liantul dintre armatura/fibra si ciment, “ciocurile” fiind cea mai buna forma ce sporeste rezistenta la fisuri, micro-fisuri si forfecare.

PROPRIETATI TEHNICE

Fibrele metalice cu ciocuri pot fi folosite la urmatoarele dimensiuni:

  1. GAMA DIAMETRALA
  2. LUNGIMI
  3. REZISTENTA (T/S)
  1. 0.5 mm – 1.2 mm
  2. 30, 50, 60 mm (cel mai des intalnite)
  3. 1100 ÷ 2700 N/mm²

Solutiile de impachetare oferite de  Fibro Metals: saci de 20 kg sau cutii de 25 kg.
Suntem pregatiti sa livram oriunde si oricand in tara si in afara granitelor, solutiile de transport folosite fiind atat rutiere, cat si maritime.