foto_fibre_3dim

Fibrele 3D va ofera performante de ultima generatie, datorita unei combinatii unice cu un carlig in forma perfecta, un fir de inalta dutilitate si rezistenta la tractiune extrema. Performantele deosebite ale fibrelor 3 DIM in beton le transforma in solutia perfecta pentru aplicatii structurale, inclusiv placi de fundatie, plute si chiar structuri suspendate.

In cazul utilizarii fibrelor 3 DIM performanta rezista si in timp – chiar si in cele mai solicitante aplicatii si in cele mai dificile circumstante. Durabilitatea acestui tip de fibra este cea mai ridicata. Datorita caracteristicilor sale unice si capabilitatii, seria 3 DIM impinge limitele a ceea ce s-a crezut posibil, cu fibre de otel de armare. Astfel posibilitatile de design devin infinite.

Fibra de tip 3 DIM este structurata pentru a forma o ancora perfecta –  mecanismul de smulgere se inlocuieste cu fibra de alungire. Ca urmare a design-ului “ancorei perfecte”, fibra nu poate fi trasa in afara si nu se misca din beton. In schimb, firul este alungit, oferind ductilitatea pe acelasi principiu otelul de armare clasic.Acest lucru este posibil doar cu o calitate superioara si exceptionala a firului din otel ductil.

Fibra de otel 3 DIM este folosita pentru aplicatiile structurale cele mai exigente.

PROPRIETATI TEHNICE

Fibrele metalice 3 DIM pot fi folosite la urmatoarele dimensiuni:

  1. GAMA DIAMETRALA
  2. LUNGIMI
  3. REZISTENTA (T/S)
  1. 0.5 mm – 1.2 mm
  2. 30, 50, 60 mm (cel mai des intalnite)
  3. 1100 ÷ 2700 N/mm²

Solutiile de impachetare oferite de  Fibro Metals: saci de 20 kg sau cutii de 25 kg.
Suntem pregatiti sa livram oriunde si oricand in tara si in afara granitelor, solutiile de transport folosite fiind atat rutiere, cat si maritime.